lørdag den 18. februar 2012

Dag 12/2-12

efter en dag med afslapning skulle der ske lidt. Derfor tog vi hen til Temple of literature for at mødes med pigerne. Her midt inde i Hanoi by ligger der det første universitet som Vietnam havde. Templet blev startet med at blive bygget i 1070 af kongen og var ret spænende at se. Især at stå midt inde i Ha Noi hvor der altid er larm og gang i den, var det rart bare at slappe af i total fredfyldt område med god natur.
derefter forlod vi pigerne for at tage derover hvor de havde været om formiddagen. næsen var rettet mod West lake og destinationen var botanisk have. men vi ramte aldrig botanisk have, vi kom til Ho Chi Minh's mausoleum samt et museum om den mand som alle i Vietnam stadig elsker og respektere. vi besluttede os for at gå lidt rundt i området da der også var lidt andre seværdigheder, så som "one piller pagode" og en lille park. Pludselig endte vi et sted som lignede botanisk have og valgte efter lidt diskussion at tage der ind. Vi fandt dog senere ud af at det var Ho Chi Minh's bopæl. stedet bestod af op til flere store bygninger, en rimelig stor sø og en kæmpe have.
Efter at have gået rundt derinde i en halv times tid, skulle vi mod vores slut destination West Lake. Det viste sig dog efter vi var kommet frem at søen var kæmpe stor og vi viste ikke rigtig hvad vi skulle stille op, så vi magtede ikke mere og tog en taxa hjem. så den tur må vente til en anden god gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar